Corona update

Mededeling: showroom en werkplaats geopend

Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus zodat je met een gerust hart onze showrooms en werkplaatsen kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Je bent van harte welkom

Wij heten je van harte welkom in onze showrooms en werkplaatsen. Echter, op dit moment schudden wij geen handen en houden we minimaal anderhalve meter afstand, zoals de richtlijnen van het RIVM voorschrijven. Daarnaast besteden wij extra aandacht aan de hygiëne en schoonmaak op onze locaties.

Bekijk onze actuele openingstijden

Bereikbaarheid
Wil je of kun je de deur niet uit maar wil je wel een bezoek brengen aan de werkplaats of showroom? Of heb je vragen over jouw auto of een van onze andere diensten? Wij denken graag met je mee. Bijvoorbeeld door jouw auto thuis op te halen of een video- / telefoongesprek met één van onze medewerkers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Natuurlijk zijn wij ook online bereikbaar en staan wij je graag telefonisch te woord.

Wij kunnen je verzekeren dat we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en we baseren onze beslissingen consequent en alleen op feiten en berichtgeving van de Rijksoverheid en het RIVM.

 

Hartelijke groet,
Oostendorp Autogroep

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren