Afbeelding van de auto

Mazda CX-60

e-SkyActiv PHEV Takumi | 10 km | 2023 | Hybride Oostendorp Mazda Uden
Op voorraad
  • Inclusief standaard fabrieksgarantie
    Inbegrepen
  • 14 dagen, niet goed geld terugInbegrepen
  • Volledig onderhoudenInbegrepen
€71.340
65.340 Prijs rijklaar
Pas op: Geld lenen kost geld
Vanaf
1.305 / mnd
maandtermijn o.b.v. 60 maanden en 7,35% rente.
Stel je vraag direct via WhatsApp

Bouwjaar

2023

Kilometerstand

10 km

Brandstof

Hybride

Transmissie

Automaat

Vermogen

241 kW (327 pk)

Carrosserie

SUV

Standaard inbegrepen

  • 3 jaar garantie PLUS Selectie
  • 14 dagen, niet goed geld terug
  • Volledig onderhouden
  • Geen verborgen kosten

Onze specialisten

Marc Schuckman

Marc Schuckman

Verkoopmanager

0413-395011

Opties

Bekijk alle opties
  • Achterbank verwarmd
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Audio installatie premium
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
  • Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
  • Convenience & Sound Pack

Specificaties

Bekijk alle specificaties
Vermogen 241 kW (327 pk)
Brandstof Hybride Benzine
Transmissie Automaat
Kilometerstand 10 km
Gemiddeld verbruik 1,5 L / 100 km
Aantal deuren 5-deurs

Beschrijving

Milieu
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Staat
Staat interieur: goed

Overige informatie
Minimale laadtijd AC vanaf: 20
Minimale laadtijd AC tot: 80
Minimale laadtijd AC van 20% tot 80%: 90 min
Basiskleur: wit / wit
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: Zomerbanden

De getoonde actieprijs is inclusief alle lopende acties. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden.

Deze auto is direct uit voorraad leverbaar! Acties zijn niet geldig voor leasemaatschappijen.

Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merkt u ook bij een auto als deze Mazda CX-60. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Deze hybride Mazda CX-60 gaat slim om met energie. Door rijden en remmen wordt de accu van de elektromotor opgeladen, die de brandstofmotor en handje helpt of zelfs de aandrijving overneemt. Een lederen interieur is natuurlijk altijd een heerlijke plus. Maar wie van praktisch gemak houdt, wordt ook nog eens extra blij van het elektrisch bediende glazen panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Mazda CX-60 is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo′n verwarmd stuurwiel? Deze Mazda CX-60 is niet zuinig met comfort. Wat dacht u van een verwarmde achterbank? U wordt in deze auto ook getrakteerd op 20 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Ook het geluid aan boord is top-of-the-line. Het high performance audiosysteem levert superieure prestaties. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. Nieuwe smartphones hebben geen snoeren meer nodig om op te laden. Daarom heeft deze Mazda CX-60 een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons waarmee u onderweg simpel en effectief voor een volle accu zorgt. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Afslaan wordt veiliger dankzij de kruisend verkeer detectie. Tegemoetkomend verkeer wordt automatisch opgemerkt en het systeem waarschuwt bij een dreigende botsing. De contactsleutel is bij deze auto verleden tijd. De keyless start zorgt ervoor dat een druk op de knop voldoende is.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. U hoeft uw ogen niet meer van de weg te halen om dashboardinformatie te checken. De head-up display projecteert het rechtstreeks in uw zichtveld. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. De dodehoekdetectie waarschuwt als een ander voertuig zich in uw dode hoek bevindt. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem direct contact met ons op via 0413-395000 of info@mazda-uden.nl of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Oude Udenseweg 25A in Uden. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Mitsubishi en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.

Lees meer

Deze occasion staat bij

RDW erkend logo
BOVAG logo
Nationale Auto Pas logo
Mazda Uden
Afspraak plannen

Waarom Oostendorp Autogroep?

Vertrouwen en veiligheid

Onze occasions en nieuwe auto's worden zonder enige twijfel grondig getest.

Garantie

Wij staan persoonlijk voor je klaar met altijd een oplossing voor jouw mobiliteit.

14 dagen risicoloos rijden

Voldoet je auto niet aan je verwachting? Lever hem in en krijg je geld terug.

Oostendorp Autopolis

Geen zorgen over service, keuringen, vervangend vervoer en meer.
Proefrit aanvragen
Je wilt een proefrit aanvragen voor:

Jouw gegevens

Hartelijk dank voor jouw proefritaanvraag! Een proefrit geeft je de beste indruk van deze auto.

Ons team checkt jouw voorkeurstijd op beschikbaarheid en zal daarna contact met je opnemen om deze te bevestigen of om een ander moment te plannen.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Neem contact op
Je wilt contact opnemen over:

Jouw gegevens

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.